Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je moeder, vriendin of zus? Het vinden van het juiste geschenk is altijd een hele klus. Ga je dit keer voor een simpel cadeautje net als vorig jaar? Of wil je deze keer echt uitpakken? Om je een eindje op weg te helpen, hebben we drie tips voor een leuk verjaardagscadeau voor haar op een rij gezet. Of je moeder nu een sieraden-liefhebber of een echte keukenprinses is, voor iedereen is er een perfect geschenk. 

Een persoonlijk sieraad

Is jouw moeder, vriendin of zus een echte fashionista? Dan draagt ze vast en zeker sieraden. Het geven van een sieraad kan nogal lastig zijn, je weet namelijk niet precies wat ze leuk vindt. Maar geen zorgen, we hebben de gouden tip voor je: ga voor een persoonlijke ring, armband of ketting. Een persoonlijk cadeautje doet het namelijk altijd goed en wat is er nu leuker dan een sieraad met een gegraveerde naam of datum. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met de letter van haar naam of geboortejaar. Wil je het iets subtieler houden? Een ring met Swarovski is het perfecte sieraad om cadeau te geven. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de ringmaat. De sieraden van Fashiongoodiez zijn namelijk gemakkelijk zelf te verstellen. 

Een dagje weg

Wil je graag een uniek en persoonlijk cadeau geven? Je kunt ervoor kiezen om samen een dagje weg te gaan. Dit kan van alles zijn. Denk aan een dagje shoppen of een tripje naar de dierentuin. Kijk naar jullie gedeelde interesses en kies vervolgens een bijpassend dagje weg. Op deze manier geef je niet alleen een persoonlijk cadeau, maar kun je ook genieten van de tijd met elkaar. Daarnaast hoeft het geven van een tripje helemaal niet duur te zijn. Ga bijvoorbeeld met de trein naar een bestemming en koop van tevoren een kaartje. 

Luxe badset

Dit kon natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje: een luxe badset. Als je echt niet weet wat je moet kopen, zit je altijd goed met een Rituals-pakketje. Het bedrijf is de laatste jaren nog populairder geworden dan dat het al was. De geschenksets zijn niet alleen erg geliefd bij vrouwen, maar ook bij mannen. Je kunt dus alle kanten op met een luxe badset. Douchen wordt nog lekkerder met een speciale douchefoam of een lekker ruikende shampoo.