Buiten feest

Feest in een jacuzzi

Geniet met je vrienden van een groot feest in een warme en gezellige jacuzzi. Dat is garantie op een spetterende avond die je niet snel zal vergeten.
Maak van een verjaardag een gezellig en knus feest in je eigen tuin. Met de juiste versieringen maak je van iedere tuin een gezellige omgeving. Hier zullen we verder induiken.

Sfeervolle verlichting

Tijdens een feest heb je het liefst gedimd licht. Felle lampen verpesten immers de sfeer. Hang bijvoorbeeld een prikkabel met lampen op. Nu denk je misschien, wat is een ‘prikkabel’? Dat is een lang snoer met lampen. Deze kun je, voor een leuk speels effect, als een slinger door de tuin hangen.

Feest in de regen

Als het regent, dan denk je misschien wel ‘getver, het feest valt in het water’. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Met een waterdichte partytent kun je alsnog lekker buiten zijn.

Feestborden

Je kunt op internet diverse feestborden kopen. Zoals borden met Walt Disney Assepoester, Dora, Bob de Bouwer, Pokemon (Ash, met Pikachu en Togepie), Abraham of Sarah en een ooievaar met baby.

Hoe is het leven in Spanje?

Het leven in Spanje is heerlijk. Mooi weer, mooi landschap en heerlijk eten! Woon er volgende maand al door een huis te kopen in Alicante !

Wat is CRM?

CRM staat voor customer relationship management !

Bekijk ook onze blogs voor meer inspiratie.

horeca meubilair

Regelmatig een vakantiegevoel willen hebben?

Wil jij heerlijk kunnen genieten van je weekenden en langere vakanties dicht bij huis? Dan is de ideale oplossing om een vakantiehuis te kopen in Nederland op recreatie-direct.nl

Op pad in Amsterdam

Zin in een leuk feestje op het water? Een 8-persoons sloep huren in Amsterdam kan bij Mokumboot.