Ben je op zoek naar een bedrijf waar je een cocktail bar kunt huren? Denk dan eens aan de Rising Moon. Welke reden je ook hebt: met cocktails maak je elk feestje sprankelender. Een cocktail bedrijf in Amsterdam, die cocktails op locatie verzorgd met zijn eigen mobiele cocktail bar. Het huren van deze bar maakt dat jij echt kunt genieten van je speciale feest en je gasten genieten van een heerlijke cocktail.
Redenen om een cocktail bar te huren
Waarom zou je een cocktail bar huren  als je ook zelf alles kan regelen? Een cocktail bar maakt dat álles voor je geregeld wordt. Hoe vaak sta je niet op je eigen feestje en heb je het idee dat het aan je voorbij gaat, omdat je te druk bent met hapjes maken, drankjes inschenken en opruimen? Als je kiest voor het huren van een cocktail bar, worden alle zorgen je uit handen genomen. Redenen om een cocktail bar te huren:
• Geen omkijken naar opbouwen, drankjes inschenken en het afbouwen
• Originele drankjes, eens wat anders dan bier, wijn en fris
• Kwaliteitscocktails gemaakt van de beste merken fris- en sterke drank
• Liever niets zelf doen? Ook bier, fris, wijn en hapjes kunnen door Rising Moon geregeld worden
• Themafeestje? De cocktails kunnen aangepast worden op een bepaald thema, bepaalde kleur of een bepaalde dranksoort

Hoe werkt het?
De Rising Moonwil jouw verwachtingen uit laten komen. Daardoor werken zij op basis van een inschatting. Gezamenlijk maken jullie een inschatting van de hoeveelheid cocktails die per persoon gedronken gaan worden. Dankzij de ervaring van deze cocktailmakers, kun je ervanuit gaan dat deze schatting goed gemaakt wordt. De kosten worden eenvoudig gehouden: jij geeft je budget aan, zij doen een passend voorstel. Duurt het feest onverwacht langer dan gepland? Geen enkel probleem, gezellig! De shakers hebben altijd genoeg ingrediënten bij zich om het feest gaande te houden.
Wil je echt niets hoeven regelen? Na cocktails, bier, fris, wijn en hapjes, zouden ze eventueel ook een DJ, cateraar en limonade-expert kunnen regelen. Benieuwd wat de Rising Moon voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op. Ze helpen je graag!