Staat de verjaardag van jouw zoon of dochter binnenkort op de kalender, dan is het natuurlijk tijd voor een feestje! Wil je dit jaar groots uitpakken, is het leuk om alle kinderen op het kinderfeestje te verrassen met een te gekke artiest en leuke feestartikelen. In dit blogartikel geven wij 4 tips voor leuke, uitbundige artiesten voor kinderfeestjes.

KidHitzShow

De KidHitzShow is een interactieve kindershow vol muziek, entertainment en leuke spellen. Alle bekende kinderliedjes en dansjes komen voorbij, van ‘Kom pak je lasso maar’ tot ‘Hoofd, schouders knie en teen’ en ‘Gangnam style’. Een vlotte en ervaren DJ zorgt ervoor dat kinderen snel vertrouwd raken en op een speelse manier kennismaken met de dansvloer. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen met de spetterende muziek quiz en het mega 4 op een rij spel.

Fleur – Meezing spektakel

Fleur zingt, danst en springt samen met de kinderen op de vrolijkste liedjes. Hierbij komen bekende kinderhits van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Djumbo, Mylene & Rosanne komen voorbij. In een uptempo tape-optreden zal Fleur de kinderen gedurende de show vermaken. Is jouw zoon of dochter rond de Sinterklaas of Kerst Periode jarig? Dat is al helemaal leuk! Dan heeft Fleur namelijk een repertoire van de coolste Sinterklaas en Kerstliedjes paraat staan.

Disney’s Aladdin

Haal de wondere wereld van Aladdin in huis met het decor van 1001 nacht. De kinderen zullen meegenomen worden naar een andere belevingswereld waarin Aladdin, zijn Wonderlamp en de vier elementen centraal staan. Aladdin heeft vaak assistentie nodig van het publiek waarbij hij de kinderen leert om toverspreuken uit te spreken. Dit gebeurt allemaal met behulp van zijn Magisch boek met spreuken, het Toverboek en de Wonderlamp. Aladdin goochelt met de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht.

Carnaval met Maarten en Empi

Mooie pakjes en geschminkte gezichtjes: het is tijd voor Carnaval! Tijdens deze interactieve en feestelijke show zullen de kinderen op een speelse en educatieve manier Carnaval beleven. Dit gebeurt aan de hand van een spektakel met veel serpentine, leuke liedjes en natuurlijk de klassieke polonaise. Deze show is perfect te combineren met het thema carnaval. Dat is niet alleen makkelijk qua decoratie, maar ook leuk voor de kinderen want ze kunnen in hun favoriete verkleedpakje komen.

Artiesten boeken

Wil jij één van bovenstaande artiesten boeken of ben je op zoek naar andere leuke entertainment opties voor het verjaardagsfeest van jouw zoon of dochter? Bekijk dan eens dit artiestenbureau voor meer informatie.