Een leuk feestje, daar houdt toch iedereen van?! Na een lange tijd hard werken verdien je wel een feestje waarmee je jezelf heerlijk kunt laten gaan. Ooit gedacht om eens een feestje van de Toppers te bezoeken? Als ze ergens weten hoe je heerlijk los kunt gaan, dan zijn het de Toppers wel. Het feestje is inmiddels miljoenen keer bezocht en daarnaast wint het ook populariteit in onze buurlanden zoals België. Benieuwd hoe dit zit? Lees je dan gauw verder en ontdek of een feestje van de Toppers iets voor je is.

Waar wordt de toppers gehouden?

De toppers treden door het hele land op. Zo kun je een avondje losgaan in Utrecht, Den Haag, Groningen, Amsterdam en Haarlem. Het is belangrijk dat je ruim van te voren een kaartje koopt, aangezien de tickets snel uitverkocht kunnen zijn. Het beste is om een feestje van de toppers met het openbaar vervoer of met de auto te bezoeken. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en daarbij zijn de meeste plekken waar het georganiseerd wordt goed bereikbaar. Bij het kopen van een kaartje moet je goed nadenken of je een zit of staanplaats wilt hebben. Houd je van lekker losgaan dan past een staanplaats het beste bij je. Ben je slecht ter been dan past een zitplek wellicht beter bij je.  

Moet ik nog speciale kleding aan?

Tsja, je kent de toppers. Hoe gekker, hoe beter. Verkleedkleding of speciale topperskleding wordt dan ook altijd op prijs gesteld. Geen zorgen, je zal niet de enige zijn. Bij een feestje van de Toppers mag je erop rekenen dat het overgrote deel van de mensen lekker gek gekleed gaat. Met Toppers kleding wordt de outfits bedoeld die de Toppers, de artiesten, zelf aan hebben. Deze kleding kun je eenvoudig online bestellen. Het gaat je waarschijnlijk een aantal tientjes kosten, maar maak je geen zorgen: je gaat er namelijk geen spijt van krijgen.

Nog meer tips!

Ben je van plan om lekker een avondje uit je dak te gaan en heb je geen zin om niet te drinken, dan is het verstandig om een hotel in de buurt te boeken (mocht je hier nog niet aan gedacht hebben). Op deze manier weet je zeker dat je veilig thuiskomt en hoef je je verder geen zorgen te maken over de terugreis. Daarnaast raden we jou vooral aan om voor het feestje alvast een paar nummertjes van de Toppers te draaien, zodat je er alvast een beetje inkomt.