Zin in een lekkere pizza? Dit typische Italiaanse gerecht is een favoriet van velen. Lees gauw verder om erachter te komen hoe je zelf de lekkerste pizza’s maakt. Dit heeft namelijk drie belangrijke elementen: de bodem, saus en toppings.

De bodem

Het start natuurlijk allemaal met een goede pizzabodem. Dit kan een bodem zijn van volkorenmeel, maar ook een pizzabodem van bloemkool zijn voor de lage calorieën. Kijk ook eens bij Organisatie – Monte Pizza Crust voor de beste pizzabodems voor jouw pizza.

De saus

Wanneer je een lekkere pizzabodem hebt uitgekozen, is de volgende fase van het proces aangebroken, namelijk: de saus. Een lekkere tomatensaus is perfect voor iedere pasta. Je kunt de tomatensaus zelf maken of kant-en-klaar kopen. Je kunt de saus ook een extra dimensie geven, door deze bijvoorbeeld te combineren met pestosaus.

De toppings

Hetgeen wat een pizza echt eigen maakt, zijn natuurlijk de toppings. Je maakt pas echt een lekkere pizza, door deze te beleggen met vlees, groente, kruiden en kaas naar keuze. Maak bijvoorbeeld een typische pizza Tonno met tonijn, ui en kaas. Ook kun je jouw pizza rijkelijk beleggen met champignons, artisjok of ananas. Dit is hét moment om te experimenteren en jouw favoriete pizza te ontdekken en te personaliseren. Wanneer je het traject afsluit met kaas, is het goed om te weten dat je veel opties hebt. Gebruik niet alleen geraspte kaas, maar probeer ook eens mozzarella, blauwe kaas of feta voor de afwisseling.

Kant-en-klare pizza’s

Wil je gewoon een lekkere pizza, maar niet al te veel voorbereiden of zelf te doen? Je kunt jezelf trakteren op een lekkere pizza van Organisatie – Monte Pizza Crust. Zij bieden lekkere bodems aan om zelf te beleggen, maar ook kant-en-klare pizza’s. Deze hoef je alleen de oven in te schuiven.

 

Waan jezelf in Italië met een lekkere huisgemaakte pizza. Het maken van een eigen pizza is een stuk eenvoudiger dan je denkt. In slechts drie stappen kun jij jouw favoriete pizza thuis maken. Gebruik verse ingrediënten en laat jouw creativiteit de vrije loop. Maak gebruik van de bovenstaande tips en zo kun jij in een handomdraai een heerlijke verse pizza thuis bereiden.