Wil je een kinderfeest houden, omdat je zoon of dochter een jaartje ouder is geworden of omdat er iets te vieren valt? Er is altijd wel iets te vieren. Een goed rapport, een behaald diploma of gewoon zomaar. In Nederland zijn er tal van plekken waar een kinderfeest georganiseerd kan worden. Vaak is het niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Zo zijn er attractieparken waar kinderen de hele dag zoet kunnen zijn, maar ook dierenverblijven als de Apenheul of Zeehondencentrum Pieterburen. Ook zijn er unieke plekken als Madurodam die zich niet laten plaatsen in een specifieke categorie. Wil je er een leuke dag van maken voor je kroost plan dan een kinderfeest in een van de vele spannende en leuke plekken in Nederland.

Attractieparken voor kinderen

Er zijn meerdere attractieparken in Nederland die geschikt zijn voor de jongsten onder ons. Deze zijn ideaal om er kinderfeesten te houden. Men kan naar attractiepark Hellendoorn voor tal van achtbanen en voor waterpret. Er zijn meerdere waterglijbanen om uit te kiezen. In attractiepark Slagharen kan men in achtbanen, maar natuurlijk kan men ook naar het beroemde ponypark. Voor liefhebbers van fantasie en droomwerelden kan een kinderfeest gehouden worden in de Efteling waar alle sprookjes tot leven komen. Woon je dicht bij de grens van Belgiƫ dan kan men ook nog naar Bobbejaanland. Er zijn dus heel wat plekken waar een kinderfeest gehouden kan worden.

Dierenverblijven

Als je kind een dierenliefhebber is kan een kinderfeest gehouden worden in een dierenverblijf. Zo zijn er dierentuinen en andere plekken waar kinderen naar hartelust kunnen kijken en soms ook kunnen interacteren met dieren. Zo is er Diergaarde Blijdorp waar tevens speelplekken zijn voor kinderen. De Apenheul is de plek om primaten en halfapen te zien. Sommige van de dieren lopen vrij rond waardoor het makkelijk is om ze van dichtbij te zien. Heb je liever een waterthema voor een kinderfeest dan zijn er nog verblijfplaatsen voor zeedieren om te bezichtigen zoals Zeehonden Centrum Pieterburen.