Ben jij iemand die binnenkort jarig is, maar dit vanwege corona helaas niet kan vieren? Balen zeg! Wil je er voor jezelf toch een topdag van maken? Dat kan! Hier zijn een paar tips voor een echte ultieme corona verjaardag 

Voordelen van een corona verjaardag

Het geven van feestjes kost meestal veel tijd, energie en geld. Het plannen op een dag waarop de meeste mensen kunnen komen en dat iedereen daarmee tevreden is. Dat is toch vermoeiend? Ook zul je voor al deze mensen hapjes, drankjes en taart moeten regelen. Dit kost alleen maar meer tijd en geld naast je dagelijkse bezigheden. 

Tevens moet je de locatie van je verjaardag ook versieren. Anders is het natuurlijk geen feestje. Naderhand zul je deze versiering ook allemaal naar beneden moeten halen en alles opruimen wat gebruikt is. 

Online verjaardag 

Tegenwoordig is het heel gewoon om online contact met elkaar te hebben. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in plaats van iedereen thuis uit te nodigen een online borrel houden met heel je familie. Je huis blijft er netjes van en je hoeft naderhand ook niets op te ruimen! 

Hobby 

Doordat je niet echt veel kunt ondernemen op je verjaardag kun je het beste iets doen wat je thuis heel leuk vind. Hou je bijvoorbeeld van diamond painting? Ga dat voor jezelf doen. Of wil je liever niets doen en gewoon relaxen? Dat kan ook! Pak je lievelingsfilms, maak het donker in huis, pak een bak met chips of popcorn en ga lekker de hele dag naar je lievelingsfilms zitten kijken.  

Bestel je lievelingseten

Hoe lekker is het om op je verjaardag helemaal niets te hoeven? Ook zeker als je ‘s avonds niet uren in de keuken hoeft te staan om een sterrenmaaltijd klaar te maken. Maar dat hoeft toch helemaal niet? Vanwege corona kun je momenteel helaas niet uit eten, maar je kunt wel eten bestellen of afhalen. Wanneer jouw lievelingseten sushi is, kun je jezelf eens verwennen door het sushi te bestellen. Er bestaan tegenwoordig zoveel verschillende restaurants waarbij je ook sushi kunt bestellen. Sushi bestellen kun je doen via verschillende sites of door te bellen naar een restaurant. Ben je op zoek naar een goede aanbieder? Typ dan ‘ sushi bestellen’ in op Google. Wanneer je gebruikmaakt van het zoekwoord sushi bestellen, dan komen de beste aanbieders naar voren.

Sushi bestellen lijkt heel duur, maar doordat je veel geld bespaart door geen feestje te geven, kun je jezelf eens goed verwennen met je lievelingsmaaltijd. Dus we zouden zeggen begin maar alvast met het sushi bestellen.