Ben je op zoek naar een leuk uitje Amsterdam? Dit kan heel moeilijk zijn aangezien er eindeloos veel dingen zijn om te doen. Laat ons je helpen om dat perfecte uitje Amsterdam te vinden! Als oplossing hebben wij in samenwerking met verschillende topattracties in Amsterdam de Big Ticket geïntroduceerd. Hiermee kan je met een leuke korting jouw bezoek aan The Amsterdam Dungeon combineren met een bezoek aan Madame Tussauds en een canal cruise.

Ontdek de duistere geschiedenis van Amsterdam

The Amsterdam Dungeon is de plek om jouw uitje Amsterdam onvergetelijk te maken. The Amsterdam Dungeon is gevestigd aan het Rokin, om de hoek bij de Kalversstraat en het Koninklijk Paleis. Een top locatie die centraal gelegen is in Amsterdam. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en slechts 15 minuten lopen vanaf het centraal station. Deze unieke en spannende attractie neemt je mee naar de duistere geschiedenis van Amsterdam. Tijdens jouw bezoek leer je hele nieuwe kant kennen van jouw lievelingsstad. De vraag is alleen of je bezwijkt van angst of juist door het vele lachen. Met behulp van professionele acteurs, special effects, toneel en decor verzekerd The Amsterdam Dungeon jou dat jouw dag onvergetelijk gaat worden. Een hilarisch spannende walktrough-show dat al je zintuigen zal prikkelen!

Je uitje Amsterdam compleet maken

Om jouw bezoek aan Amsterdam onvergetelijk te maken hebben wij de Big Ticket! Met dit ticket krijg je toegang tot de topattracties Madame Tussauds + een rondvaart met Lovers Canal Tours. Deze attracties liggen allemaal op loopafstand van The Amsterdam Dungeon waardoor je dit gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Het Big Ticket is online verkrijgbaar met €21,- korting! Voor slechts €42,50 kun jij al een ticket bemachtigen.