Is jouw kind binnenkort jarig? Of heb je vrienden met kinderen die een jaartje ouder worden? Wie zijn kind het ook is; je wil dat hij of zij een leuk cadeautje van bijvoorbeeld Top1Toys krijgt. Daarom is het belangrijk om te kijken naar de interesses van de jarige, maar ook naar je eigen budget. De leeftijd speelt ook een grote rol. Lees hier meer over in dit blog.

Interesses

Is jouw zoon helemaal gek van dinosaurussen? Of is jouw dochter altijd bezig met prinsessen? Dan kun je daar misschien iets mee doen. Als je niet zo goed weet wat hij of zij leuk zou vinden kun je misschien eens bedenken waar jij vroeger mee speelde. Misschien vinden jouw kinderen dat net zo leuk. Gaat het om kinderen van iemand anders? Dan kun je altijd even vragen naar de favoriete afdeling bij Top1Toys. Of laat het kind zelf iets uitkiezen van Top1Toys.

Budget

Jouw budget speelt natuurlijk ook een rol in het cadeau. Speelgoed kan soms behoorlijk duur zijn, maar er is ook speelgoed te koop dat minder duur is, bijvoorbeeld bij Top1Toys. Wat je kiest is afhankelijk van wat je wil en kan besteden. Zo zul je voor het kind van een kennis misschien niet zoveel geld uitgeven, terwijl je voor je eigen zoon of dochter misschien wel iets wil kopen dat hij of zij al heel lang wil hebben. Houd er in elk geval rekening mee dat je niet te veel uitgeeft dan dat je kan.

Leeftijd

Voor een kindje van 4 koop je uiteraard een heel ander cadeau dan voor iemand van 10 jaar oud. De verschillende fases hebben veel te maken met interesses. Zo gebruiken kinderen van 10 tot 12 jaar oud meer complex speelgoed waar ze zelf moeten bouwen of een verhaal erbij verzinnen. Neem een kijkje bij Top1Toys.

Conclusie

Een cadeautje kopen bij Top1Toys voor een kind is waarschijnlijk makkelijker dan een volwassen persoon. Er is veel aanbod in de speelgoedwinkels waarbij alles op leeftijd is gesorteerd. Houd rekening met je budget en de interesses.