Wil je dit weekend samen met de kinderen naar een leuk attractiepark en vinden jullie het lastig om een keuze te maken? In deze blog zetten we de leukste attractieparken in Nederland en buitenland voor jullie op een rij! Om nog wat geld over te houden tippen we je ook gelijk zodat je met korting een toegangskaartje kunt kopen. 

De Efteling

De Efteling is leuk voor jong en oud! Dit sprookjespark in Kaatsheuvel trekt jaarlijks miljoenen bezoekers en dat is niet voor niets. Samen beleven jullie hier betoverende momenten. In het sprookjesbos komen sprookjes tot leven. Samen lopen jullie tussen trollen en reuzen, zien jullie fakirs vliegen én brengen jullie een bezoek aan Hans en Grietje. Hebben jullie daarna zin in een spectaculaire attractie? Ga samen in de houten achtbaan waar Joris de Draak de dienst uitmaakt. De Efteling is het gehele jaar geopend. Op zoek naar Efteling korting?

gratis Zwart Wit Reuzenrad Stockfoto

Phantasialand 

Over de grens (in Duitsland) is Phantasialand te vinden. Zijn jullie gek van achtbanen? Koop dan vandaag nog een kaartje! Hoewel het een compact attractiepark is, zijn er maar liefst 5 verschillende achtbanen te vinden. Even klaar met al die achtbanen? Huur dan een paar schaatsen en ga de schaatsbaan op! Zin om te gaan? Bekijk hier de aanbieding voor Phantasialand.

Walibi

Walibi is te vinden in Biddinghuizen (Flevoland) en heeft veel verschillende attracties te bieden. Van botsauto’s tot spectaculaire achtbanen en wildwaterbanen. In oktober zijn de ‘Walibi Fright Nights’. In deze maand wordt Walibi omgetoverd tot een angstaanjagend park in een Halloween-thema.

gratis Achtbaan Stockfoto

Tip: zoek vooraf uit wat jullie precies willen doen! 

Een attractiepark bezoeken is leuk, maar het is zonde als jullie niet optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Daarom raden we je aan om vooraf even een plattegrond van het attractiepark te downloaden. Jullie kunnen dan bekijken welke attracties jullie zeker willen bezoeken. Zo voorkom je teleurstellingen op de dag zelf! 


Geen zin in lange wachtrijen? 

Hebben jullie geen zin om in een lange wachtrij te staan? Bij veel attractieparken is het tegenwoordig mogelijk om ‘VIP tickets’ te kopen. Op deze tickets zit een toeslag, maar je kunt hierdoor de wachtrij wel skippen.